Home Over Alexis Succesverhalen Vraag & antwoord In het nieuws Lezingen & cursussen Links Voedingssupplementen Consultaties Gastenboek Nieuwsbrief ContactLeo Van der Elst - Aartselaar
 
Toen ik zo'n 10 jaar geleden was gestopt met top-sport, dacht ik dat het ware leven pas echt begon : ik ging weinig of niet meer sporten, en begon graag en vaak op restaurant te gaan. Goed en lekker eten doe ik trouwens nog steeds heel graag.
Door gebrek aan beweging en "het goede leven", kwamen de kilo's er snel aan en begon ik zowaar een buikje te krijgen. Gelukkig kwam ik in contact met Thierry . Door zijn gezondheids- en afslankprogramma kreeg ik veel meer energie, waardoor ik ook terug ben beginnen te sporten.
Ik voel me nu terug veel beter in mijn vel, en het buikje en de kilootjes gaan weer weg.
Het programma van Thierry kan ik iedereen aanbevelen!

Leo Van der Elst, ex-rode duivel en speler van Club Brugge

   
Ellen Petri (miss België 2004) - Merksem
 
Naar mijn ervaringen met Thierry Maréchal, ben ik heel tevreden over de voedingsadviezen en fitnessbegeleiding die ik van hem krijg.

Ellen Petri, miss België 2004


   
Resi Pansaerts - Hoboken
 
Na mijn studies was ik een hele tijd zeer sceptisch over voedingssupplementen, maar later merkte ik dat er grote verschillen in supplementen bestaan. In het afslankprogramma van Alexis bijvoorbeeld, is het groene thee- extract (metasys) dankzij de grote concentratie aan polyfenolen, heel sterk aan te bevelen. Ik verlies gewicht, heb minder eetlust en bovendien is men dankzij die polyfenolen en anti-oxidanten, beter beschermd tegen ver- oudering en tegen allerhande gezondheidsproblemen zoals een te hoge cholesterol, hart- en vaatziekten, leverproblemen en zelfs kanker. Groene thee is ook bekend om zijn antibacteriële en antivirale werking. Daarom is dit belangrijk supplement van het Alexisprogramma iets wat ik iedereen aanbeveel!

Resi Pansaerts - Biologe - Master in Medical and Pharmaceutical Research   
Thierry Marechal - Antwerpen
 
Na mijn sportcarriëre kreeg ik een klein buikje dat moeilijk weg te krijgen was. Dankzij het Alexisprogramma ging het gelukkig zonder moeite weg. Nu blijf ik een Alexisprogramma volgen om op gewicht te blijven en ook voor de vele bijkomende gezondheidsvoordelen. Ik voel me nu veel beter in mijn vel.

Thierry Marechal - zesvoudig wereldkampioen - topsportbegeleider - voedingsconsulent

   
Marleen De Pooter - Brasschaat
 
Ik ben het programma van "Alexis" beginnen nemen om af te slanken en nu, een maand verder, ben ik al 3 kg afgeslankt. Ik heb nu meer energie en waar ik heel blij mee ben, is dat al na slechts één week mijn psoriasis duidelijk verbeterd was.

M. De Pooter - Brasschaat


   
Yves (chirurg specialisatie hart- en vaatziekten) - 's Gravenwezel
 
De metasys groene thee-extract (in het Alexisprogramma) help afslanken. Het volledige afslankprogramma met voedingsadviezen en bewegingsadviezen is nog meer aan te raden. Om ziekten te helpen voorkomen en meer bepaald cardiovasculaire ziekten, geldt hetzelfde. De groene thee-extract is goed dankzij de aanwezige polyfenolen en anti-oxydanten en het volledige programma met bewegingsadviezen is iets dat ik sterk aanbeveel in de preventieve gezondheidszorg.

Yves Sols - chirurg specialisatie hart- en vaatziekten

   
Filip (zaakvoerder Antwerp Bowling) - Antwerpen
 
Op drie maanden tijd ben ik dankzij het programma van Thierry, goed afgeslankt. Mijn kleren komen heel wat losser te liggen. Voordien woog ik 147kg en na 3 maanden nog 134kg. Nog opmerkelijker is mijn vetpercentage, dat van 47% gezakt is naar 36,1%.

Filip - Zaakvoerder Antwerp Bowling


   
Sonja Didden (arts) - 's Gravenwezel
 
Dankzij de grote hoeveelheid anti-oxydanten in groene thee (in het programma van Alexis), biedt dit programma een bescherming tegen o.a. hart- & vaatziekten en kanker. Alleen al door het hoog gehalte aan vitamine C draagt het bij tot een betere weerstand op het vlak van onze immuniteit en versterkt het het anti-oxydatief effect. Groene thee heeft een vetverbrandende werking en de vetcellen gaan minder vet vasthouden.

Ikzelf ondervind ook dat dankzij de groene thee, men een versterking krijgt van het tandglazuur en er minder tandbederf optreedt.

Sonja Didden - Arts


   
Gabriël Lothar - Wilrijk
 
Vroeger trainde ik heel intentief, maar maakte ik weinig vorderingen. Met naar Antwerpen te verhuizen, zocht ik een heel professionele aanpak. Thierry heeft me heel goed op weg geholpen.
Na jaren trainen op mijn eigen manier, is het bijna niet te geloven welke vooruitgang ik op korte termijn heb geboekt. Ik ben Thierry hier heel dankbaar voor.

Gaby, ex-topsporter en trainer van topatleten

   
Jules Mewis - Antwerpen
 
Reeds vele jaren zit ik in de topsport. In het worstelen heb ik goud en zilver behaald op WK's en als zaakvoerder van een fitnesscentrum begeleid ik ook verschillende topsporters. Om op een hoog niveau te kunnen presteren heb je een heel goede begeleiding nodig voor zowel je training als je voedingsgewoontes.

Thierry (van Alexis) biedt zo'n professionele begeleiding.

Jules Mewis. Zaakvoerder en ex-topsporter

   
Agnes Becque
 
Na het doorlopen van verschillende programma's om te vermageren, waaronder pillen waarbij ik mij niet heel lekker voelde (hoofdpijn, droge mond, onderhuidse tintelingen in de armen enz.) massages, diëten met en zonder diëtisten, eenzijdige voeding, Mayo programma,Weight Watchers, ( zeer goed maar van zodra de touwtjes losser werden gelaten alle kilo's er terug bij) ben ik uiteindelijk bij Thierry terechtgekomen. Hij heeft een andere aanpak en begeleid mij persoonlijk, hij heeft ook een luisterend oor naar problemen die misschien niets te maken hebben met vermageren maar met het zich goed voelen in zijn vel, wat ik ook zeer belangrijk vind. Hij geeft ook geen vertekend beeld van het vermageringsprogramma. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking, en hij is zo rustig bij het bespreken van mijn probleem.

Agnes Becque

   
Extra tips Lezingen & cursussenSuccesverhalen